Haemme asiantuntijaa (ympäristömelu ja ilmanlaatu)

Asiantuntija, ympäristömelu ja ilmanlaatu

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen, äitiysloman ajaksi, ympäristöalan asiantuntijaa, jolla on kokemusta ympäristömelusta ja mallinnuksista. Ensisijaisena tavoitteenamme on henkilön sijoittuminen Jyväskylään, mutta voit työskennellä myös Tampereella.

Tehtävänäsi on toimia nuorempana asiantuntijana tai asiantuntijana meluun ja ilmanlaatuun liittyvissä projekteissa. Osaamisesi mukaan osallistut myös muihin projekteihin ja olet mukana kehittämässä palveluitamme entistä paremmiksi.

Odotamme Sinulta aiempaa työkokemusta ja soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa.  

Arvostamme kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä luontevasta sidosryhmäyhteistyöstä. Tehtävä edellyttää matkustus- ja maastotyövalmiutta sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme monipuolisia ja kehittäviä projekteja yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Lupaamme kilpailukykyisen palkan ja eteenpäin suuntautuneen joustavan työyhteisön, jossa on erittäin hyvä kasvuyrityksen henki.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla viimeistään maanantaina 31.5.2019 osoitteeseen janne.nuutinen@envineer.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Nuutinen (puh. 0500 934 161).

Envineer Oy toimii kaikkialla Suomessa ja toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä Kokkolassa ja Tampereella. Tarjoamme palveluitamme kaiken kokoisiin hankkeisiin asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Meitä on tällä hetkellä 23 asiantuntijaa, nuorista suunnittelijoista alan huippuihin.

Strategiamme ytimen muodostavat työkaverit, asiakkaat ja yhteistyökumppanit – ”ihmiset samassa veneessä”. Visiomme ja missiomme on olla paras toimija alalla, ja kehittää ympäristökonsultointia. Asiakkaidemme ja henkilöstömme mielestä olemme matkalla oikeaan suuntaan,