Haemme asiantuntijaa/vanhempaa asiantuntijaa/projektipäällikköä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ympäristöalan asiantuntijaa, jolla on vahva kokemus pilaantuneiden alueiden tutkimus- ja kunnostushankkeista. Ensisijaisena tavoitteenamme on henkilön sijoittuminen Kuopioon, mutta voit työskennellä myös Jyväskylässä.

Tehtävänäsi on toimia sekä itsenäisesti sekä osana Envineer-projektitiimiä monipuolisissa projekteissa. Projektityön ohella olet mukana kehittämässä palveluitamme entistä paremmiksi asiakkaiden tarpeita ja markkinatilannetta vastaaviksi. Toimit asiantuntijana tai projektipäällikkönä osaamisaluettasi vastaavissa hankkeissa.

Odotamme, että Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja kokemusta vähintään kahden vuoden ajalta ympäristökonsultoinnin projektien toteuttamisesta. Tärkeimpänä valintakriteerinä pidetään kokemusta pilaantuneiden alueiden tutkimus- ja kunnostusprojektien itsenäisestä toteuttamisesta sekä luontevasta ja ratkaisukeskeisestä sidosryhmäyhteistyöstä. Erityisosaamisalueena katsotaan eduksi mm. riskinarviointi- ja suunnitteluosaaminen. Olet analyyttinen, motivoitunut sekä kehityshakuinen ja kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tehtävä edellyttää matkustus- ja maastotyöhalukkuutta sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisia ja kehittäviä projekteja hoidettavaksi yhdessä todella motivoituneen ja osaavan työporukan ja laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Envineerissä saat mahdollisuuden edetä uralla ja kehittää omaa osaamista kokeneen tiimin ja monipuolisten projektien avulla. Lupaamme kilpailukykyisen palkan ja eteenpäin suuntautuneen joustavan työyhteisön, jossa on erittäin hyvä henki.

Envineer Oy on vuonna 2017 perustettu vahvasti kasvava kotimainen suunnittelu- ja konsulttiyritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä sekä Kokkolassa. Tarjoamme palveluitamme kaiken kokoisiin hankkeisiin asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä, nuorista suunnittelijoista alan huippuihin.

Yrityksemme tarjoaa asiantuntijapalveluita ja vahvaa osaamista mm. ympäristökonsultoinnin, luontokartoitusten ja -arviointien, pilaantuneiden maa-alueiden, jätehuollon ja materiaalihyötykäytön, alue-, yleis- ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen sekä ympäristötutkimuksen ja -kunnostuksen aloilla. Strategiamme ytimessä ovat työkaverit, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Visiona ja missiona on olla paras toimija alalla, ja muuttaa sitä, miten ympäristökonsultointia tehdään. Asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyyden perusteella olemme matkalla oikeaan suuntaan. Lisätietoja: www.envineer.fi.

Hakemukset tehtävään tulee toimittaa sähköpostilla viimeistään maanantaina 11.3.2019 osoitteeseen ari.kolehmainen@envineer.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kolehmainen (puh. 050 3060 753).