Haemme projektipäällikköä Ouluun

Haemme kokenutta projektipäällikköä ympäristöalan suunnitteluhankkeisiin Ouluun.

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä monipuolisissa ympäristökonsultoinnin tehtävissä esimerkiksi teollisuuden, kaivosten ja jätehuollon YVA-hankkeissa, ympäristölupahakemusten valmistelussa ja erillisselvityksissä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja kehityshaluinen. Vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitosi ovat hyvät ja tulet toimeen suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme
  • Mielenkiintoisia projekteja hoidettavaksi itsenäisesti ja yhdessä muun henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.
  • Mahdollisuuden edetä uralla ja kehittää omaa osaamista monipuolisten haasteiden kautta.
  • Eteenpäin suuntautuneen, joustavan ja sitoutuneen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
Envineer Oy

Envineer Oy on uusi toimija ympäristökonsultoinnin markkinoilla. Henkilöstöllämme on erittäin vahva kokemus vuosien ajalta ympäristökonsultoinnin, jätehuollon, pilaantuneiden maa-alueiden ja aluesuunnittelun hankkeista. Asiakaskuntamme muodostuu sekä yrityksistä että julkisen sektorin toimijoista, kuten kunnista ja ELY-keskuksista. Toimipisteemme ovat Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kokkolassa.

Lähetä hakemuksesi tehtävään sähköpostilla viimeistään maanantaina 7.2.2018. Liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemuksen voit toimittaa Heli Uimarihuhdalle: heli.uimarihuhta@envineer.fi, puhelin 040 524 9793.