Haemme suunnittelijaa Jyväskylään

Haemme Suomen nopeimmin kasvavaan ympäristökonsultointitoimistoon suunnittelijaa suunnitteluhankkeisiin.

Tehtävänäsi on toimia ympäristöasiantuntijana ja -suunnittelijana monipuolisissa ympäristökonsultoinnin tehtävissä esimerkiksi teollisuuden ympäristöhankkeiden, näytteenoton ja niihin liittyvien toimintojen ohjauksen, pilaantuneiden maiden hankkeiden ja kiertotalouden pulmien ratkaisujen parissa.

Odotamme

Että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja positiivinen ote työntekoon. Olet analyyttinen, motivoitunut ja kehityshakuinen. Vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitosi on koettu arvokkaiksi työ- tai kouluyhteisössäsi.

Tarjoamme
  • Mielenkiintoisia ja aina uusia vaatimuksia asettavia projekteja
  • Mahdollisuuden edetä uralla ja kehittää omaa osaamista monipuolisiin tehtäviin yhdessä mahtavien Asiakkaidemme kanssa.
  • Eteenpäin suuntautuneen positiivisessa pöhinässä olevan joustavan työyhteisön, jossa on ilo työskennellä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
Envineer Oy

Olemme uusi toimija ympäristökonsultoinnin markkinoilla. Henkilöstöllämme on erittäin vahva, yli sadan vuoden kokemus ympäristökonsultoinnin, jätehuollon, pilaantuneiden maa-alueiden ja aluesuunnittelun hankkeista. Asiakaskuntamme muodostuu sekä yrityksistä että julkisen sektorin toimijoista, kuten kunnista ja ELY-keskuksista. Toimipisteemme ovat Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kokkolassa. Katsomme erittäin positiivisesti tulevaisuuteen ja panostamme yrityksemme kasvuun.

Hakemukset

Rekrytointi on meillä aina käynnissä. Tähän työtehtävään toivomme vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostilla viimeistään perjantaina 27.10.2017.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ja hakemuksen voit toimittaa Janne Huttuselle (puh. 050 5700 014, etunimi.sukunimi@envineer.fi).