Haemme ympäristökonsultoinnin vanhempaa asiantuntijaa/projektipäällikköä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokenutta ympäristöalan asiantuntijaa monipuolisiin ympäristökonsultoinnin projekteihin ensisijaisesti Kuopion toimipisteeseen. Sijoittuminen yrityksen muihin toimipisteisiin on myös mahdollista.

Tehtävänäsi on toimia etulinjan asiantuntijana ja avainhenkilönä ensisijaisesti kaivosten ja muun teollisuuden ympäristöprojekteissa sekä kehittää osana tiimiämme palveluitamme. Toimit vanhempana asiantuntijana osaamisaluettasi vastaavissa hankkeissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja vankkaa aiempaa kokemusta ympäristökonsultoinnin projektien toteuttamisesta. Tärkeimpänä valintakriteerinä pidetään kokemusta kaivosalan tai muun teollisuuden hankkeista. Erityisosaamisalueena katsotaan eduksi esimerkiksi ympäristögeologinen osaaminen tai kaivosvesienhallinnan tuntemus. Olet analyyttinen, motivoitunut ja kehityshakuinen. Tiimityöskentelytaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisia ja kehittäviä projekteja hoidettavaksi yhdessä todella motivoituneen ja osaavan työporukan ja laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Saat mahdollisuuden edetä uralla ja kehittää omaa osaamista kokeneen tiimin ja monipuolisten projektien avulla. Lupaamme kilpailukykyisen palkan ja eteenpäin suuntautuneen joustavan työyhteisön, jossa on erittäin hyvä henki.

Envineer Oy on vuonna 2017 perustettu vahvasti kasvava kotimainen suunnittelu- ja konsulttiyritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja toimistomme sijaitsevat Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä sekä Kokkolassa. Tarjoamme palveluitamme kaiken kokoisiin hankkeisiin asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä, nuorista suunnittelijoista alan huippuihin.

Strategiamme ytimessä ovat työkaverit, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Visiona ja missiona on olla paras toimija alalla, ja muuttaa sitä, miten ympäristökonsultointia tehdään. Asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyyden perusteella olemme matkalla oikeaan suuntaan. Lisätietoja: www.envineer.fi.

Hakemukset tehtävään tulee jättää sähköpostilla viimeistään maanantaina 28.2.2019 osoitteeseen niko.karjalainen@envineer.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Niko Karjalainen (puh. 0503060752).