Haetaan suunnittelijaa

Haemme CAD-suunnittelun hallitsevaa suunnittelijaa palvelukseemme. Ensisijaisena tavoitteenamme on henkilön sijoittuminen Kokkolaan tai Ouluun, mutta voit toki työskennellä myös Jyväskylässä tai Kuopiossakin.

Tehtävänäsi on toimia suunnittelijana ja halutessasi projektipäällikkönä monipuolisissa suunnittelutehtävissä mm. teollisuuden, kaivosten ja jätehuollon suunnitteluhankkeissa.

ODOTAMME sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta projektisuunnittelusta ympäristö– tai aluesuunnittelun alalta. Suunnitteluohjelmistomme ovat Microstation- ja AutoCAD-pohjaisia. Olet analyyttinen, motivoitunut ja kehityshakuinen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja sinulla on jo mahdollisesti valmiina olevaa asiakasverkostoa.

TARJOAMME mielenkiintoisia projekteja hoidettavaksi yhdessä muun henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, mahdollisuuden edetä uralla ja kehittää omaa osaamista monipuolisten haasteiden kautta. Meillä on merkittävänä etuna eteenpäin suuntautunut, kasvuhakuinen ja joustava työyhteisö, jossa on hyvä työskennellä sekä kilpailukykyinen palkkaus.

ENVINEER OY on puolitoistavuotias toimivan johdon omistama suunnitteluyritys ympäristökonsultoinnin ja aluesuunnittelun markkinoilla. Olemme kasvaneet voimakkaasti, asiakaskuntamme koostuu tällä hetkellä noin 200 toiminnanharjoittajasta ja henkilömäärämme on 17 asiantuntijaa. Henkilöstöllämme on erittäin vahva kokemus vuosien ajalta ympäristökonsultoinnin, kaivosalan, teollisuuden, jätehuollon, pilaantuneiden maa-alueiden ja aluesuunnittelun hankkeista. Asiakaskuntamme muodostuu sekä yrityksistä että julkisen sektorin toimijoista. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kokkolassa.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään sähköpostilla viimeistään perjantaina 4.1.2019. Liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä Toni Uusimäki 040 1878 408 tai Toni Salonen 040 5634 632. Hakemuksen voit toimittaa Toni Uusimäelle: toni.uusimaki@envineer.fi